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 Question related to         PPE Regulation   
Marking 

  EN/prEN: EN 1621 Parts 1 & 2    Other:    

Article:  Annex:   
 

Clause: EN 1621-1 Clause 7 and  
FprEN 1621-2 Clause 6 

Key words: 
EN 1621-1: 2012 and EN1621-2: 2014 

Question: 
If a protector achieves performance level 2 impact attenuation after all three conditioning procedures of: 

1. Ambient,  
2. wet  
3. low temperature  

 
But only performance level 1 attenuation after high temperature conditioning  
 
Can it be marked with 2 separate pictograms – one showing only “T-“ and Level 2 the other also showing “T+” but at Level 1? 
Solution: 
No. It is not acceptable to include two separate (and confusing) pictograms showing different levels, only a single pictogram may be used, 
see EN 1621-1: 2012 clause 5.4 and / or EN 1621-2: 2014 clause 4.4. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


