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Question related to         PPE Regulation     EN/prEN: EN 812:2012    Other:    

Article:  Annex:   

 

Clause: 7.2.3 d) 

Key words: 

Marking 

Question: 

In clause 7.2.3 d), is the reference to clause 7.1 correct? 

Solution: 

No, reference should be to clause 7.2.2. instead 

 

Rationale: 

Clause 7.2.3 d) requires the significance of the markings under clause 7.1 to be explained.  Clause 7.1 specifies the general markings, such 
as 'number of the European Standard', and requiring the significance of such markings to be explained seems illogical. 

EN 397:2012 + A1:2012 clause 7.2.3 d) includes a very similar requirement, but instead it is the optional markings for which the significance 
must be explained. 

It has been interpreted that the requirement in EN 812 was intended to be of a similar to that in EN 397. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 


